Què hi ha?

En aquest basar hi trobareu la feina que jo, Ferran Aguiló (Palma, 1958), public regularment en els diaris de Palma.

Les vinyetes, publicades en una secció del diari Última Hora (Mallorca) que anomenam Vuits i Nous, són obra compartida amb dos dels millors dibuixants nascuts a Mallorca. De 1990 a 2004, interpretava els meus guions el malaurat Jaume Ramis (Manacor, 1958-2006) i signàvem la vinyeta amb el pseudònim Canamunt & Canavall. Des de 2004, és en Bartomeu Seguí (Binissalem, 1962) qui arrodoneix les meves ocurrències i signam conjuntament com Tueldús.

També hi trobareu els articles que vaig publicar al Diari de Balears gairebé a diari fins a la seva desaparició i els que public a l’Última Hora.

De 1988 a 1991 vaig ser director de la Gran Enciclopèdia de Mallorca i de març de 2016 a novembre de 2017 he estat al capdavant d’un equip de redactors increïble que m’han acompanyat en la direcció de l’Ara Balears. D’aquesta feina, m’engegaren.

He participat de programes de televisió i ràdio, des de la desapareguda Antena 3 de Palma fins a IB3, tot passant per La Voz o l’entranyable i enyorada Televisió de Mallorca [M].

Hi ha corda i seguim…

Per a qualsevol cosa em volgueu comunicar, el meu correu és ferranaguilo@gmail.com

Una resposta a Què hi ha?

  1. angels ha dit:

    si fulleges el diari d’avui (última hora) en què parla de les proves d’avaluació que es fan a les escoles veuràs que en CATALÀ posa Evaluació en comptes d’Avaluació. N’he vist una altra falta però ara no la trob en el diari digital. Es una vegonya!!!!!!!!

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s